Over deze website

Deze website is bedoeld om een algemeen publiek te informeren over riolering en water in de stad.

Internetverbinding

Om deze website goed te bekijken, heeft uw computer minimaal een Pentium 4 processor (of vergelijkbaar; computers vanaf 2002 voldoen) met een breedband internetverbinding nodig. Verder vraagt de site Windows 2000 of XP, een recente Flash speler (versie 8 of hoger) en moet Java geactiveerd zijn. De site is getest voor de gangbare versies van Mozilla Firefox, Internet Explorer en Safari. De website werkt optimaal bij een minimale schermresolutie van 1024 x 768. Er wordt gebruik gemaakt van de hulpprogramma's Adobe Reader, Flash Player en Java.

Hulpprogramma's

Voor het bekijken van video's en PDF-bestanden heeft u hulpprogramma's (plug-ins) nodig, deze zijn eenvoudig en gratis op uw computer te installeren. Als u het programma al eerder geïnstalleerd hebt, maar het werkt toch niet, dan kan het zijn dat u een nieuwere versie nodig heeft. Hieronder staat waar u de hulpprogramma's kunt ophalen.

 

Download Adobe Acrobat Reader PDF bestanden
Op deze site staan diverse PDF (Portable Document Format) bestanden. Om deze bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. U kunt dit downloaden door op de knop links te klikken.
Download MacroMedia Flash Player Flash bestanden
Om Flash bestanden te kunnen bekijken, heeft uw browser een Flash plug-in nodig. Deze kunt u via de knop links downloaden.
Download MacroMedia Flash Player Multi Media
Om delen van deze site optimaal te kunnen bekijken is een Java plug-in nodig. Deze plug-in is gratis te downloaden via de knop links.

 

Gebruikte foto's

Ter illustratie van de vele onderwerpen is deels gebruik gemaakt van via het internet verkregen foto's. Stichting RIONED respecteert copyright en heeft haar best gedaan rechthebbenden te achterhalen. Mocht u desondanks menen dat uw foto's zonder toestemming van u als rechthebbende gebruikt worden, dan vragen we u per email contact op te nemen.

De makers van deze site

Projectmanagement Stichting RIONED
Concept: Roorda Reclamebureau
Vormgeving: Flink
Techniek: Rotterdam CS
Tekstredactie: Lijntekst
Uw vragen? info@rioned.org

Welke kosten zijn er?

Diverse instanties zorgen voor aanvoer van drinkwater en voor afvoer en zuivering van afvalwater en regenwater. U als bewoner ontvangt daarvoor een of meer rekening(en).

Is uw riool verstopt?

Ondanks zorgvuldig gebruik toch een verstopping? Lees hier hoe u verstoppingen kunt voorkomen.

RIOCOP

Inspecteer nu zelf
het ondergrondse riool!

Spoor hier zo snel als je kunt alle problemen in het riool op!